Rodzinna pasjaWiniarnia Kingston Estate została założona w roku 1965 przez małżeństwo greckich emigrantów, które poznało się podczas zbierania winogron w jednej z winnic. Przez lata zaangażowania, pasji i ciężkiej pracy firma została przejęta przez ich syna, który prowadzi winiarnię wraz z żoną i trzema córkami, które przejęły rodzinną pasję winiarską.Białe, wytrawne, o melonowym aromacieWino wyprodukowano z 100 % szczepu Chardonnay. Ma jasno-słomkową barwę z zielonymi refleksami i świeży bukiet zdominowany aromatem dojrzałego melona i owocami cytrusowymi w tle. W smaku jest doskonale zrównoważone między słodyczą, a orzeźwiającą cierpkością. Po degustacji w ustach na długo utrzymuje się bardzo przyjemny, owocowy posmak.Do makaronów, drobiu i owoców morzaNajlepiej skomponuje się z hiszpańską paellą z owocami morza i kurczakiem lub makaronem z bazyliowym pesto i parmezanem. Dobrze posmakuje także w towarzystwie pieczonego kurczaka ze złocistą skórką i ziemniakami pieczonymi z tymiankiem i skórką z cytryny.Australijski stylSmukła butelka z oliwkowego szkła ozdobiona została białą etykietą, przyciągającą uwagę złotym symbolem kangura. Stonowane kolory i minimalistyczny design w pełni oddają nowoczesny, australijski styl.